Våra grupper

Action Freerun Senior

Detta är vår mest avancerade grupp där grunden ligger i aktiva födda innan 2003. Eftersom har vi även flyttat upp aktiva som är yngre, men som håller samma seriösa ton som de äldre. Tränare är Johannes och Matias.

Träningsdagar: måndagar, torsdagar och lördagar

Action Freerun Junior

Denna grupp består utav aktiva födda mellan 2005 och 2004. Vi lägger inga krav på färdigheter, utan vi tränar individuellt på våran egen nivå. Vill man utvecklas snabbare finns det möjlighet att träna en extra gång i veckan. Tränare är Johannes, Matias, Alexander och Kasper.

Träningsdagar: lördagar (parkour) och torsdagar (tricking/gymnastik)

Action Freerun Minior

Denna grupp består utav aktiva födda mellan 2007 och 2006. Vi lägger inga krav på färdigheter, utan vi tränar individuellt på våran egen nivå. Vill man utvecklas snabbare finns det möjlighet att träna en extra gång i veckan. Tränare är Johannes, Matias, Alexander och Kasper.

Träningsdagar: lördagar (parkour) och torsdagar (tricking/gymnastik)

Action Freerun Miniminior

Denna grupp består utav aktiva födda mellan 2009 och 2008. Dessa aktiva tränar parkour en timme som de har möjlighet att komplettera med en timmes tricking/gymnastikträning varje vecka. Vi lägger inga krav på färdigheter, utan vi tränar individuellt på våran egen nivå för att ha roligt. Tränare är Johannes, Matias, Alexander och Kasper.

Träningsdagar: lördagar (parkour) och torsdagar (tricking/gymnastik)

Action Freerun Tjejer

Tyvärr har vi inte en ren tjejgrupp, utan de tjejer som vi har är lite utspridda där de känner att de passar in. Vi vill självklart ha in så många tjejer vi möjligtvis kan i denna fantastiska sport, så ifall efterfrågan är hög kommer en tjejgrupp med stor sannolikhet att skapas. Träningsdagar och tränare varierar mellan grupperna, så kolla ovan för mer information.