Action Expo 2017

När? Söndag 21 maj                                                                                                                             Var? Arena Satelliten i Sollentuna                                                                                                 Inträde? 0-6 år gratis, 7-15 år 50:-, 16 år+ 100:- (ENDAST SWISH)

Helgen innan RM/SM anordnar Action Athletics Hunt en uppvisning där alla lag i cheer-Sverige har möjlighet att vara med – helt gratis. Uppvisningen är tänkt att fungera som ett RM/SM-genrep för de lag som ska upp till Luleå helgen efter, men lag som inte ska dit har också möjlighet att vara med på detta roliga event som är ett perfekt avslut på säsongen.

Kom och träffa lag från andra föreningar och öva på att visa upp inför publik!

Publikintäkterna går till vårt senior coed 6-lag Hunts SM-resa. Vid eventuellt överskott går pengarna vidare till Shade och Blitz som hjälp på traven vid deras RM-resor.

Tider

Tider spikas när det närmar sig. Uppvisningen kan komma att delas upp i flera sittningar vid stort antal anmälda lag.

Hall

Action Expo anordnas i Arena Satellitens A-hall. Vi tar endast emot betalning i form av swish. Hallen ligger ett stenkast från Sollentunas pendeltågsstation, Sollentunas busstation och Sollentuna Centrum. I hallen finns ett café där det serveras både mat och fika. I Sollentuna Centrum finns bland annat ICA Kvantum och en food court.

Adress

Allfarvägen 4
191 47 Sollentuna

Restider till/från Sollentuna station:

T-Centralen 16 minuter

Upplands Väsby 12 minuter

Uppsala 38 minuter

Anmälan

För att vara med på uppvisningen fyller ni i vårt anmälningsformulär, HÄR

Sista anmälningsdag är fredag 12 maj. Om vi når max antal lag innan 12 maj kommer vi stänga anmälan tidigare. Se till att anmäla er fort om ni är sugna på att vara med så att ni inte går miste om chansen!

Ytterligare informationsutskick sker till anmälda lag närmare uppvisningen.

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *